Jeroen de Bakker

Jeroen speaks Dutch, English

Topics: Mobile, Technology

Services: Brainstorm, Panel, Presentation

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Jeroen de Bakker

Jeroen de Bakker

jeroen_de_bakker

Jeroen de Bakker is expert op het gebied van media, merken en strategie. Hij is een van Nederlands meest bekroonde online marketeers en staat in de Top100 Beste Marketeers van het Tijdschrift van Marketing op de 26e plaats.

Jeroen was een van de oprichters van het digital branding agency Qi, hij werkte de afgelopen jaren onder andere als directeur strategie & innovatie bij TBWA\ en startte in januari 2008 Bureau 2008 dat inmiddels 2010 is geworden. In 2009 stond hij samen met Rembrandt Smids aan de wieg van het merkstrategische online mediabureau BrandWebbing.

Vanaf 1 januari 2010 is De Bakker samen met Martijn Sengers en Remko Posthuma Lab1111 gestart. Dit nieuwe bedrijf ontwikkelt en exploiteert digitale communicatieproducten voor adverteerders, mediabedrijven en reclamebureaus. Jeroen de Bakker spreekt geregeld op congressen en publiceert in diverse media over merken, media & technologie.

Verder werkt hij aan een aantal nieuwe media-initiatieven en adviseert hij diverse mediabedrijven (waaronder Webads) en adverteerders op het gebied van campagnewerkingsmodellen, de integratie van on- en offline marketingcommunicatie en reclame-effectmetingen.

Ook zit De Bakker in de Raad van Advies van het IAB en is ondermeer gastdocent van de postdoctorale leergang Merkmanagement aan de Academie van Management van de Rijksuniversiteit Groningen, en bij EURIB, het Europese instituut voor merkmanagement aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Jeroen is gespecialiseerd in het op een waardevolle en relevante manier inzetten van nieuwe technologie voor de communicatie rondom een merk. Hij spreekt over interactiviteit en technologie en de impact daarvan op marketing en merken.

Jeroen de Bakker on Brand Programming:Jeroen de Bakker geïnterviewd door EMERCE:

Jeroen de Bakker wint een Leeuw:

Stephan Fellinger interviewt Jeroen de Bakker (winnaar Lion) from AtMosttv on Vimeo.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.