Arnoud Haverlag

Arnoud spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Entrepreneurship, Innovation, Privacy

Services: Brainstorm, Panel, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Arnoud Haverlag

Arnoud Haverlag

©crisspix

Arnoud Haverlag is startup founder en aspirant angel investor, gevestigd in Amsterdam. Hij is de co-founder van startups als BYBORRE, Backspace, Soverin, Marvia en Whappbook.

In 2010 behaalde Arnoud zijn MA in Corporate Finance (cum laude) aan de Universiteit van Amsterdam.

Nadat Marvia in 2012 gekocht werd door PostNL, heeft Arnoud tot oktober 2014 bij PostNL gewerkt als entrepreneur-in-residence en was hij onderdeel van het innovatie team.

Arnoud is ook de co-founder van STIKK, een alliantie van innovatieve high-tech bedrijven die gespecialiseerd zijn in internet, technologie, design en nieuwe media. STIKK ondersteunt beginnende ondernemers in de technologie sector door kantoorruimte, netwerk toegang en kennis te delen en door toegang tot kapitaal te faciliteren.

Momenteel is Arnoud naast co-founder ook Head of Business Development bij BYBORRE.

ArnoudHaverlag

“Entrepeneur in residence’ Arnoud Haverlag was de hoogst gewaardeerde spreker op de Strategie Summit CIO 2013.  Arnoud sprak over innovatiekracht van grote bedrijven ten opzichte van ‘start-ups’. We hadden hem gevraagd om met scherpte en humor de CIO’s uit te dagen en goed wakker te schudden, dat is gelukt!”
— Joost de Zeeuw, Project Manager Strategie Summits VNU Exhibitions Europe BV.

“Ons evenement RSM NLK 2.0 was een groot succes! Dit mede dankzij de enthousiaste (en plezierig rebelse) bijdrage van Arnoud.”
— Rudolf Winkenius, RSM Niehe Lancée Kooij Belastingadviseurs N.V.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.