Bo van Houwelingen & Caroline van Keeken

Bo en Caro spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Networking, Start-ups

Services: Keynote, Presentatie, Workshop

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Bo van Houwelingen & Caroline van Keeken

Bo van Houwelingen & Caroline van Keeken

Bo en Caro

Sommige mensen hebben er talent voor: netwerken. Charmant lachend visitekaartjes lospeuteren, de juiste persoon precies joviaal genoeg op de schouders slaan. Helaas is dat niet iedereen gegeven – en toch moeten we allemaal wel eens netwerken. Om handige contacten te leggen en zo die leuke klus of baan binnen te slepen.

Bo van Houwelingen en Caroline van Keeken bezochten voor NRCQ en NRC Handelsblad anderhalf jaar lang elke dag een bijeenkomst in netwerkend Nederland. Ze hielden de experts nauwlettend in de gaten en leerden van hen de fijne kneepjes van het borrelvak. Ook wendden ze zich tot de wetenschap: wat kan die ons vertellen over lichaamshouding, sociale kwesties en communicatie?

Ze schreven er het boek ‘Netwerken: De fijne kneepjes’ over. Deze gids staat vol tips, trucs en peptalks die van het netwerken een nuttige én zelfs best wel leuke aangelegenheid maken.

En nu kunt u ze boeken. Voor het leukste praatje voorafgaand aan uw borrel. Of voor een lezing tijdens uw congres. Ook geven ze workshops waarin de deelnemers leren hoe ze een (borrel)gesprek op gang houden, hoe ze een goede indruk achterlaten. En vooral: hoe ze ervoor zorgen dat al dat netwerken ook nog wat oplevert.

Bo van Houwelingen (1987) en Caroline van Keeken (1988) schreven anderhalf jaar lang de netwerk-column ‘Bo & Caro’ voor NRCQ. Van Houwelingen studeerde journalistiek en psychologie en schrijft literatuurrecensies voor De Volkskrant. Van Keeken studeerde Europese studies en journalistiek. Ze schrijft voor Het Parool, NRC en Trouw.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.