Frans Nauta

Frans spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Innovation, Sustainability

Services: Keynote, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Frans Nauta

Frans Nauta

Frans Nauta

Frans Nauta is een groene innovator en ondernemer in hart en nieren. Hij is de founder van ClimateLaunchpad, ’s werelds grootste competitie voor business ideeën die klimaatverandering gaan oplossen. Daarnaast werkt hij als visiting scholar aan de Haas School of Business UC Berkeley in Californië en hij is verbonden als fellow aan het Copernicus Instituut van de Universiteit Utrecht.

Hij was voor Climate-KIC verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Climate-KIC Startup Accelerator, een programma dat inmiddels meer dan 500 startups heeft begeleid in de EU en die meer dan €250 miljoen aan investeringen hebben opgehaald. Hij was eerder onder andere de founder van Stichting Nederland Kennisland, secretaris van het Innovatieplatform van de Nederlandse minister-president en lector Innovatie aan de HAN.

Hij publiceerde twee boeken: ‘Het Innovatieplatform; Innoveren in het Centrum van de Macht’ (2008) en ‘Agents of Change; Strategy and Tactics for Social Innovation’ (2012). Hij werkt op dit moment aan zijn nieuwe boek ‘Surfing the Green Wave; How Startups Are Solving Climate Change and Creating the Biggest Economic Opportunity of the 21rst Century’.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.