Jochum Jarigsma

Jochum spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Entrepreneurship, Leadership

Services: Keynote, Presentatie, Workshop

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma

Jochum Jarigsma, UvA-economie, is spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, netwerken, acquisitie en sales en is internationaal actief als businesscoach. Hij is oprichter van AccuRaad en de website Verkoopresultaat.nl die zich volledig richt op MKB-bedrijven en zelfstandige professionals. Daarnaast is hij verbonden aan het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE), Yes!Delft, Utrecht Inc en verschillende hogescholen.

Jochum heeft als ondernemer in achttien maanden tijd zijn eigen bedrijf uitgebouwd van 0 naar 700.000 euro omzet. Na vijf jaar en met zeven medewerkers op de loonlijst ging hij terug naar zijn oorspronkelijke passie: sales en anderen helpen verkopen.

Als bedenker en uitvoerder van verschillende duurzame MVO-initiatieven zoals Platform Maatschappelijk Ondernemen, de Wereld BBQ en Water4Masai laat hij zien dat goed ondernemerschap gepaard kan gaan met goed wereldburgerschap. Jochum biedt als social entrepreneur één keer per jaar het DOEL-traject aan. In dit traject leert hij ondernemers met enige ervaring alles over het toepassen van verkoopinzichten en -methoden in hun dagelijkse praktijk. Het is geen training waar je een vast bedrag betaalt voor deelname, maar iedere ondernemer kan meedoen door te solliciteren op een plek.

In september 2015 is zijn businessroman De Nieuwe Weg, in 7 stappen naar meer omzet, gelanceerd. Jochum spreekt over (sociaal) ondernemerschap, netwerken en sales.

Jochum Jarigsma

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.