Katja Berkhout

Katja spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Innovation, Start-ups

Services: Dagvoorzitter, Keynote, Panel, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Katja Berkhout

Katja Berkhout

Katja Berkhout - Moderator 'Capital on Stage, Rotterdam' @Loyens & Loeff
Katja Berkhout is directeur internationaal bij StartupDelta, innovatie lead bij NLIB en founder van het Nederlandse Venture Café.

StartupDelta en Venture Café
Katja werkte vier jaar in Boston wat een van de meest toonaangevende innovatie-ecosystemen van de wereld is. Als strategisch adviseur ondersteunde ze daar het C-level leiderschap van honderden innovatieve bedrijven in hun EU-groeistrategie en adviseerde ze om zich te vestigen in Nederland. Terug in Nederland heeft ze zich aangesloten bij StartupDelta en zet ze Nederland op de kaart als de ‘West Coast’ van Europa voor startups uit Silicon Valley, New York, Boston en andere internationale innovatie hubs.

Recentelijk startte ze Venture Café Rotterdam de grootste wekelijkse innovatie meetup van Rotterdam en misschien wel van Nederland. Hier komen iedere donderdag ruim 300 startups, corporates, investeerders, academici en andere innovators samen.

Spreker en dagvoorzitter
Katja is expert op het gebied van startups, internationale business en de economische ontwikkelingen in Noord-Amerika en Europa. Ze sprak eerder over deze onderwerpen en de oprichting van Venture Café bij onder andere TEDxRotterdam, CapitalFest Amsterdam en StartupGrind the Netherlands. Daarnaast is Katja ook beschikbaar als dagvoorzitter.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.