Sebastiaan Hooft

Aanvraag expert

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

sebastiaanhooft

Met zijn scherpe blik, energieke aanpak en vooruitstrevende thought leadership is Sebastiaan Hooft binnen enkele jaren uitgegroeid tot dé naam die gekoppeld is aan succesvol ondernemen.

In vijftien jaar tijd heeft Hooft meer dan twintig bedrijven opgezet, overgenomen en verkocht, tientallen startups begeleid, meer dan vijfhonderd internationale ondernemers geinterviewd en uit al zijn ervaring en inspiratie een basis model voor een gezond leven als entrepreneur opgesteld.

US News noemde hem in 2015 één van de meest constant succesvolle ondernemers van Nederland. Op zijn 32e belandde hij al op de 100% Self-Made lijst van Quote Magazine en had hij een top 10 notering te pakken in de Deloitte Technology Fast 50. In 2016 werd hij een van Quote’s ‘Heersende Twitter vrienden’ en noemde House of Einstein hem een van Nederland’s best geklede ondernemers.

Zijn kennis van internet technologie, innovatie binnen teams en zijn model voor gezond ondernemerschap maakt hem een graag geziene spreker en dagvoorzitter. Hooft leest het publiek, inspireert met voorbeelden uit zijn praktijk en zet hen aan het denken over hun eigen toekomst.

Eind 2016 zal zijn basismodel voor een gezond leven als ondernemer in boekvorm worden uitgegeven. Het boek is een resultaat van de zoektocht die hij in 2010 is gestart, toen hij na gezondheidsproblemen zijn bedrijven heeft verkocht, de opbrengst weg gaf en op wereldreis ging. Over de hele wereld sprak hij met meer dan vijfhonderd inspirerende en succesvolle ondernemers, waaruit hij zijn unieke formule voor gezond ondernemerschap creëerde.

Zijn visie bracht hem een bijzondere talk bij TEDx, een positie als Entrepreneur in Residence bij Nyenrode Business University, mentor bij Startup Weekend en NLGroeit, en het ambassadeursschap van Fiat in Nederland. De vaardigheden voor zijn passie dagvoorzitterschap heeft hij onder andere ontwikkeld door workshops te volgen aan Stanford University, coaching te krijgen van wereldkampioen debating Lars Duursma en door drie jaar lang opinie stukken te schrijven voor newsblog NU.nl.

Het publiek prijst hem voor zijn expertise, inspirerende verhaal en uitgebreide kennis van zijn gasten op het event. Hooft helpt mensen een gelukkiger, gezonder leven te leiden, terwijl ze zelf ondernemender aan de slag kunnen.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.